Welkom op de blog Multimedia en Geïntegreerde Communicatie van Hans Van Bever! Teken a.u.b. mijn gastenboek en laat je mening achter bij de verschenen artikels via de rubriek "comments".

Multimedia en Geïntegreerde Communicatie

2006-10-30

Grote bestanden versturen met YouSendIt


Het verzenden per e-mail van grote bestanden is meestal niet mogelijk. Veel mailboxen hebben een beperkte opslagruimte van slechts enkele Mb's. Gelukkig is er nog de webdienst van YouSendIt.com, een gratis dienst die u kunt gebruiken om gemakkelijk, snel en veilig bestanden (tot 100 Mb) te versturen die te groot zijn om te mailen.

Ga naar www.yousendit.com of klik op de titel van dit artikel!

Op de website vult u het e-mailadres in van de persoon aan wie u het bestand wilt versturen. Dan selecteert u op uw PC het bestand dat u wilt versturen. Klik tenslotte op de knop Send it. Gemakkelijker kan niet.

Uw bestand wordt dan opgeladen naar de servers van YouSendIt. Uw geadresseerde krijgt een e-mail met een link waar hij het bestand kan downloaden. Dat moet hij binnen de 7 dagen doen, want na een week wordt uw bestand automatisch van de servers weer verwijderd.

Zo kunt u dus razendsnel grote bestanden verspreiden, tijdelijk bestanden opslaan of gemakkelijk bestanden van de ene naar de andere computer overzetten. Weer een dienst die uw virtuele leven wat aangenamer kan maken?

(BRON: http://blog.seniorennet.be/avdl/)

2 Comments:

  • I want not concur on it. I over polite post. Specially the title attracted me to review the intact story.

    By Anonymous Anoniem, at 16/1/10 04:17  

  • Amiable post and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

    By Anonymous Anoniem, at 20/1/10 02:00  

Een reactie posten

<< Home